Dubbelstöten – hotet om fördubblad restaurangmoms och arbetsgivaravgifter för unga om vänstersidan vinner valet!

mars 31, 2014 kl. 6:21 f m | Publicerat i Uncategorized | 1 kommentar

Samtliga partier i den politiska oppositionen har sagt att om de får regeringsmakten efter nästa val så kommer de att lägga förslag på att arbetsgivaravgifterna för unga och restaurangmomsen höjs igen.

För hotell- och restaurangbranschen skulle ett sådant beslut innebära höjda arbetskraftskostnader med ca 1,5 miljarder kronor!

Lyssna och se här:

Dubbelstöten

Lägre arbetsgivaravgifter för unga har minskat arbetsgivarnas kostnader för att anställa ungdomar och har på så sätt sänkt trösklarna för ungdomar in på den svenska arbetsmarknaden. Sedan hösten 2008 har arbetslösheten i Sverige legat på en hög nivå till följd av finanskrisen och den därpå följande djupa internationella ekonomiska krisen. I ett sådant läge drabbas alltid de svaga grupperna på arbetsmarknaden hårdast. Utan de nedsatta arbetsgivaravgifterna hade sysselsättningsläget för ungdomar således varit mycket sämre.

Vinner S, V och MP valet i höst försvinner åtskilliga tusentals jobb! Höjd restaurangmoms och höjda arbetsgivaravgifter för unga slår dessutom ut unga från arbetsmarknaden. Sverige behöver fler jobb. Sverige behöver 4 år till med alliansregeringen.

Läs mer här:Dubbelstöten3

Dubbelstöten2

Annonser

1 kommentar »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. […] US Order Oxandrolone in US Order Oxandrolone in US Order Oxandrolone in US Order Oxandrolone in US Order Oxandrolone in US Order Oxandrolone in US Order Oxandrolone in US Order Oxandrolone in US Order Oxandrolone in US […]


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogga med WordPress.com.
Entries och kommentarer feeds.

%d bloggare gillar detta: